Predstavlajmo Vam realizovane projekte u proteklih 5-godina instalisanih linija za soriranje Greefa:

 "PDM AGROFRUIT"-Pudarci

Linija za sortiranje breskve i nektarine Greefa "GEOSORT",4-staze kapaciteta 10t/h.

 

 Greefa Geo Sort IV

 

"BARANJSKI VOCNJACI" - Knezevi Vinogradi

Linija za sortiranje jabuke,breskve i nektarine kapaciteta 7-10t/h,sa bypass-m namenjenim za suvo praznjenje i cetkanje breskve i uredjajem za automatsko praznjenje boksova  jabuke.

"CIRIC AGRO MDZ" - Titel

Linija za sortiranje jabuka model GEO SORT sa 4-staze kapaciteta 10t/h,sa automatskim uredjajem za praznjenje boksova 4po4 komada u jednom ciklusu.

 

 

"VLABONS GROUP" - Mala Remeta

Linija za sortiranje jabuka model MSE 2000 4-staze,kapaciteta 4-5t/h.

 

"PINKI" - Sremska Mitrovica

Instalirali smo liniju za sortiranje voća GREEFA ,4-staze kapaciteta 5-7 t/h,14 aktivnih izlaza i sortiranjem po velicini,tezini,boji.Opremljena je uredjajem za praznjenje u vodu i uredjajem za četkanje bresaka.Specificnost ove linije je u tome da je prilagodjena hardverski i softverski da sortira tri vrste voca(jabuka,kruska,breskva).

 

 

 

 

 

ZZ "RIT"-Kukujevci

Linija sa 4- staze,sortiranje po velicini,tezini,boji.Opremljena je sa 12-izlaza i damperom najnovije generacije IDA-P namenjen za praznjenje kruske i jabuke.

 

 


 

 

 

 

"DELTA AGRAR"-Udovice

Linija sa 4-staze namenjena za sortiranje jabuke i breskve,sortiranje po velicini,tezini,boji.Opremljena je sa uredjajem za suvo praznjenje voca i cetkanjem breskve,poseduje 9 aktivnih izlaza.

 

 

 

 

 

"ZDRAVO ORGANIC"-Selenca

Linija sa 2-staze,sortiranje po velicini,tezini,boji.Sa 9-aktivnih izlaza,prilagodjena sortiranju jabuka,opremljena vodenim kanalom za praznjenje i transport jabuka.

 

 

 

"NATURACOOP"-Šimanovci

Linija sa 2-staze,9-aktivnih izlaza,sortiranje po velicini i boji.Prilagodjena sortiranju  voca i povrca(paprika,paradjz,jabuka,...)

 

 

 

ZZ "VOĆKO"-Tavankut

Linija sa 4-staze,sortiranje po velicini,tezini,boji.Sa 16-aktivnih izlaza,prilagodjena sortiranju jabuka,opremljena damperom za pražnjenje po 3-boksa u ciklusu.

 

 

 

 

"DOBRAVAC"-Korman,Šabac

Linija sa 4-staze,sortiranje po velicini,tezini,boji.Sa 12-aktivnih izlaza,prilagodjena sortiranju jabuka,opremljena damperom za pražnjenje 1-boksa u ciklusu.

 

 

 

 

"MATAGUŽI"-Crna Gora,udruženje povrtara

Linija sa dve staze namenjena za sortiranje voća(jabuka,kivi,citrusi) i povrća(paradajz,paprika),kriterijumi sortiranja boja,obojenost i težina.Sa 11 izlaza,6 kružnih stolova i elektronskih vaga za merenje tezine gajbica.